Project Description

Project Value: £525,000

For this project, our team was tasked with the conversion of an existing building on the well renowned Portland Place into a state of the art Schoen healthcare facility – the first Schoen Clinic within the UK. WJL were appointed by ISG based on an ability to supply high end quality bespoke furniture packages and acoustic wall panelling under difficult logistic and programme requirements that would be inevitable throughout this project.

The scope of works included the supply and installation of a variety of high end bespoke joinery products including high-end tea points, Corian desks, acoustic wall panelling, back painted glass and solid surface granite and marble worktops. All parties involved in the Portland scheme have expressed their delight in the outcome of the project.